Вода – це життя!

22 березня уся світова спільнота відзначає Всесвітній день водних ресурсів  під гаслом: «Вода для всіх».Уперше ідея проведення Всесвітнього дня води прозвучала на Конференції ООН з охорони довкілля, що відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро.  Відтоді, Всесвітній день води святкується щорічно.Вода є основою життя на Землі, вона використовується майже в усіх сферах людської діяльності. Її значення в економічному і соціальному розвитку суспільства повсякденно зростає.

Для України питання води також є надзвичайно актуальним, адже не зважаючи на велику кількість річок, Україна, за запасами доступних до використання водних ресурсів належить до малозабезпечених країн Європи та світу.

З нагоди святкування в цей день в ДолинянськомуНВК школярі з різних класів принесли гарні малюнки на тему: »Вода-це життя», було проведено інформаційний захід, який присвячений підвищенню інформованості учнів стосовно важливості збереження та освоєння водних ресурсів. Метою їх проведення є привернення уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

Хай наші ріки будуть чистими і прозорими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*