Успішна атестація педагогічних працівників Долинянського НВК

Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності навчального закладу. Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду. Отже з упевненістю можна стверджувати, що атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.

У 2018-2019 н.р. успішно пройшли атестацію такі педагоги Долинянського НВК: Канцір Ольга Йосипівна, Пацай Оксана Романівна, Хома Євстахія Володимирівна, Дмитрів Анжела Валеріївна.

Правильна організація атестації створює належні умови для підвищення професійного рівня вчителів, розвитку їх загальної культури, подолання застарілих концепцій, адаптації до нових вимог, умов до змісту шкільної освіти. Таким чином, атестація вчителів – важлива складова частина підвищення педагогічної кваліфікації, яка позитивно впливає на якість і результативність навчально-виховного процесу і забезпечує здійснення інформаційних підходів до діяльності вчителя. Вона, безумовно, активізує професійну діяльність учителів, посилює у них мотивацію якісної роботи, підвищує персональну відповідність за результатами навчання і виховання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*