Cвято «Машина часу або Пригоди у Новорічну ніч».

На порозі Рік Новий –
Добрий, світлий, чарівний.
Щастя, злагоду – усе,
Хай до хат він нам несе!

      І дорослі, і діти завжди з нетерпінням чекають на свято Нового Року. Ялинка, подарунки, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей день пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Якщо в Новий рік загадати бажання, то воно обов’язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року – так його і проведеш.

     Сьогодні в Долинянському НВК радісно та святково.  23 грудня 2020 року вчителем зарубіжної літератури Зачепило Ольгою Михайлівною було проведено свято «Машина часу або Пригоди у Новорічну ніч». Метою цього заходу було поглиблення знань учнів про традиції святкування Нового року, а також розвивати фантазію, організувати змістовне та активне дозвілля для школярів.

     Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна казка з українським Морозком, Снігуронькою та яскраво-казковими сценками. Чекали і дочекались! Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій від сценок «Розваги Бабок-Йожок у вільний час» (учні 6 класу), «Як розбійники Новий рік зустрічали» (учні 5 класу), «Як стиляги до Нового року готувались» (8 клас). А яким цікавим та яскравим стало Новорічне свято, коли до дітей завітали Морозко (Алексевич Максим, учень 9 класу), Снігуронька (Молдован Анастасія, учениця 9 класу), Зима (Пацай Андріана, учениця 9 класу), Грудень, Січень, Лютий (учні 7 класу).

      Свято супроводжувалось піснями та танцями, які надали йому емоційності та різноманітності. Ведучі  заходу (Яким’як Надія, учениця 8 класу, та Отрошенко Анна, учениця 9 класу) побажали всім міцного здоров’я, миру, злагоди та здійснення мрій. Під бій курантів Зачепило О.М. підвела підсумок цього святкового дійства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*