Вітаємо Вас, любі педагоги!!!

4 жовтня 2019 року у Долинянському НВК з самого ранку було дуже гамірно. Але це не дивно, тому що всі учні з нетерпінням чекали вчителів на церемонію нагородження премією «Почесний вчитель Долинянського НВК-2019». До цього дня учні 9 класу разом зі своїм класним керівником Зачепило Ольгою Михайлівною заздалегідь готувалися. Разом прийшли до думки, щоб змінити формат заходу. Тому розпочали це свято з зустрічі педагогів на імпровізованій червоній доріжці. Журналісти, репортери, кореспонденти та фотографи (учні 9 класу) під вибрану музику для кожного вчителя задавали винуватцям свята різноманітні питання. А ті, в свою чергу, згадували своїх вчителів, однокласників, цікаві випадки зі шкільного життя.

 Продовженням церемонії був святковий концерт, який розпочався з привітань кожному вчителеві і нагородженням їх грамотами. Цікавим і захоплюючим моментом заходу був перегляд невеличкого відеоролику привітань класному керівнику у формі флешмобу та вікторина «Впізнай учителя», де учні по дитячих фотографіях відгадували, хто на ній.

Жвавість у свято внесла циганка (Молдован Каріна),    яка випадково потрапила до НВК. Вона не тільки поворожила окремим педагогам, але дала настанови на майбутнє. А  учениця 2 класу Верещагіна Ярина втішила присутніх оригінальним танцем. Також свої танцювальні здібності продемонстрували дівчата 9 класу. А Стасів Максим подарував вчителям пісню. Не бракувало цього дня і гуморесок про школу та вчителів, які розказали хлопці 7 класу та учень 5 класу Качмарик Андрій.

Закінчилось свято нагородженням вчителів путівками на відпочинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*