Результати участі у конкурсі на найкращий відгук на книгу Урсули Познанськи “Ереб”

23 квітня під вікнами Долинянського НВК зупинилась автівка головного редактора “Астролябії” – Богдана Васильовича Пастуха, який відвідав нас із приємним сюрпризом та подарунками.
Учні Долинянського та Добрянського НВК взяли участь у конкурсі на найкращий відгук на книгу Урсули Познанськи “Ереб”. Умови конкурсу : прочитати роман та написати відгук не менш, ніж на 5000 символів!!!. Вчитель української мови та літератури Дмитрів Анжела Валеріївна була приємно вражена, коли пролунав дзвінок від головного редактора, який з радістю повідомив, що наші діти – молодці і він їде до нас, щоб особисто привітати та нагородити переможців. 
Церемонія нагородження та вручення дипломів відбулася в Добрянському НВК, оскільки І місце зайняв Кравець Віктор, який навчається саме в Добрянській школі. Усі учасники отримали Дипломи від Видавництва “Астролябія” та цінні призи, які їм вручив сам головний редактор – Богдан Пастух.
А ще ми отримали запрошення відвідати видавництво та на власні очі побачити, де розпочинається нелегкий, довготривалий та тяжкий шлях народження книг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*