Якщо у тебе є книга, ти ніколи не будеш самотнім

7  березня 2019 року у Долинянському НВК відбулася зустріч з Богданом Пастухом – головним редактором видавництва «Астролябія», яку організувала вчитель української мови та літератури – Дмитрів Анжела Валеріївна.
 Ще в листопаді Богдан Пастух  зателефонував з цікавою пропозицією. Потрібно було паралельно з учнями прочитати роман «Ереб» Урсули Познанскі та написати свої враження на сайті видавництва ( слід зазначити, що книга ще не була надрукована, і читали  її з листків формату А4). Тема твору актуальна у наш час, бо йшлося про комп’ютерну гру. 
Зустріч відбулася в Долинянському НВК, до якого завітали учні Добрянського НВК у супроводі Яблонської Т.С. – вчителя української мови та літератури, Хлопіцької Х.О. – вчителя англійської мови та Козак Х.С. – вчителя інформатики. 
В загальному говорили про актуальність літератури . Під час розмови діти мали можливість звернутися до Пастуха Богдана зі своїми питаннями. Найактивнішими співрозмовниками були такі учні, як: Дільна Лілія, Сало Анастасія, Марусяк Вікторія, Пронько Тетяна та Кравець Віктор. Також Пронько Тетяна продекламувала авторський вірш «Любій сестрі», який зачаровано слухали всі присутні.
Учні, які писали відгуки на сайті видавництва, отримали у подарунок по книзі «Ереб»Урсули Познанські. Також кожній школі головний редактор вручив приємні та цікаві презенти від видавництва «Астролябія». Бібліотеки наших шкіл поповнили свої полички десятком цікавих та сучасних книг. І це не кінець – Богдан Васильович запропонував учням старших класів взяти участь у конкурсі «Найкращий відгук».
Окрема подяка Кішко Л.С. – директору Долинянського НВК та Юрію Семоненку – директору Добрянського НВК, які підтримали ідею проведення зустрічі та допомогли реалізувати задумане. 
Також дякуємо  Пастуху Богдану за подарунки, за ідею, за час, який він зміг приділити нам!!! З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей, бо щиро сподіваємось, що ця – перша, та не остання…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*